• The Sims 4: Island Living bejelentés
  • A 2014-ben megjelent The Sims 4 hetedik expanziója lesz

A The Sims 4 2014-es premierje óta összesen hat expanzió jelent meg a játékhoz, a legutóbbi (Get Famous) tavaly év végén. Tegnap már történt egy szivárgás, az Origin véletlenül leleplezte a következő kiegészítőt, mely az Island Living címet kapta. Ahogy a címéből sejthető, simjeink trópusi szigeten pihenhetnek/élhetnek, és megtehetnek mindent, ami az ilyen kellemes élettel jár.

Sulani valóban paradicsom, a pihenés fellegvára: lehet homokvárakat építeni, megismerkedni a helyi kultúrával, delfinekkel úszni, búvárkodni, horgászni, főzni-sütni, jól élni. A kiegészítőről Lindsay Pearlson vezető producer és a sorozat senior producere beszélt.

sims-4-dolphins.jpg

A vezető producer elmondása szerint mindig is arra törekedtek, hogy a simeket a lehető legáltozatosabb környezetbe helyezzék, a pihenés ideje pedig most jött el. Sulanin minden megtalálható, amit csak egy ilyen helyen elképzelhető: homokos tengerpartok, apró öblök, pálmaligetek, vízre épült bungalók, sőt, még egy óriási tűzhányót is lehet találni. Persze az kérdéses, hogy a fent említett tevékenységekkel mennyire lehet hosszan lekötni a játékost, de talán nem lesz vele gond. A pihenés június 21-én rajtol el, már előrendelhető a kiegészítő. Nézzétek meg a trailert, és mondjátok el, hogy tetszik!