• Június 9. és 11. között rendezik a 2020-as E3-at
  • A helyszín egyelőre még kérdéses

Az új bejelentések tekintetében már a hét elején átestünk az E3 lényegi részén, hivatalosan azonban csak június 13-án, csütörtökön ért véget az év legfontosabb videojátékos rendezvénye. Az utolsó napon pedig szokás szerint bejelentették azt is, hogy mikor lesz a jövő évi show: ahogy az a kijáratnál felfüggesztett Molinókon is látható, június 9. és 11. között tartják majd a 2020-as E3-at.

e3-2020-see-you-next-year.jpg

Elsőre egyértelműnek tűnhet, hogy a helyszín (Los Angeles Convention Center) is marad, valójában azonban nem ilyen tiszta a kép. A szervező Entertainment Software Association vezetője, Mike Gallagher már évekkel ezelőtt elmondta, hogy ha nem modernizálják a helyszínt, akkor kénytelenek lesznek új "otthon" után nézni 2020-tól, az E3 ugyanis erősen kinőtte a vásárcsarnokot - főleg mióta egyre több látogatót engednek be a sajtóban és az iparágban dolgozók mellett. Az sem segítette a helyszín megítélését, hogy szerdán volt egy elég masszív áramszünet - igaz, erről nem a Convention Center tehetett.

Az időpont tehát már fix, a helyszín azonban még könnyen változhat. Egy biztos: jó eséllyel az elmúlt évek egyik legizgalmasabb expója lesz, hiszen a Microsoft mellett jó eséllyel a Sony is bekopogtat a generációváltás ajtaján. Addig is szemezgessetek idei E3-as anyagainkból!

e3-2020-az-idopont-mar-megvan-de-vannak-meg-kerdojelek.jpg