A tavalyi E3-on a Ubisoft tartotta a legérdekesebb sajtókonferenciát legfőképpen annak köszönhetően, hogy leleplezték a Watch Dogot, néhány korábbról már ismert játék demója mellett. Szóval erős bemutató volt -- ám idén még ennél is jobbnak ígérkezik a show, a cég ugyanis új, a következő generációt célzó IP-ket is hoz.

„Ez egy nagyon fontos időszak a játékipar számára, az E3 pedig kiváló alkalom arra, hogy megmutathassuk, mi mit gondolunk a jövőről. Nagyon sok elképesztő játékunk készül, és különösen izgatottak vagyunk, hogy a next-gen címekről beszélhessünk, melyek az ez eddigieknél összekapcsoltabb, lebilincselőbb és interaktívabb élményt nyújtanak.” -- Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója.

A Ubisoft tegnap elmondta, hogy többek között az Assassin's Creed IV: Black Flag, a Rayman Legends, a South Park: The Stick of Truth, a Splinter Cell: Blacklist és a Watch Dogs lesz a téma, de néhány új, exkluzív játék bemutatóját és már bejáratott sorozatok innovatív folytatását is láthatjuk majd. A bemutató június 10-én, magyar idő szerint éjfélkor kezdődik; a műsorvezető ismét Aisha Tyler lesz.