Legutóbbi számunkban olvashattatok egy bővebb előzetest, így nem is nagyon térnék ki a részletekre, teret adva inkább a látványnak. Az alábbi videóban ugyanis végre bepillanthatunk a játékba, hála a GameSpot stábjának, és kiderül belőle, hogy a cucc tényleg jól néz ki, másrészt az interaktív környezet no meg a távol-keleti harcművészet, amellyel hősünk, Wei Shen fel van fegyverezve, úgy tűnik, nemcsak működik, de meglehetősen egyedi színezetet ad az amúgy sokak által előre GTA-utánérzéssel vádolt akciócímnek. Én legalábbis a látottak alapján mindenképpen adnék neki egy esélyt...


Némi plusz információ a magazinban leírtak mellé: az új True Crime nemcsak játékmenetben igyekszik felnőni a feladathoz, de a hangzóanyag is ütősnek tűnik: olyan nevek kölcsönzik hangjukat a karaktereknek, mint az Oscarra jelölt Tom Wilkinson (Michael Clayton, Batman: Begins), James Hong (ő volt a Kung fu Pandában Mr. Ping, a lúd hangja), James Liao (Roland Glenn a Szökésből, illetve Devon Rosenthal a 24-ből), Byron Mann (Matt Sung a Dark Angelből), Dustin Nguyen (Johnny Loh / V.I.P.), George Cheung és Sammo Hung. A játék muzsikáját az Emmy-díjas Bryan Tyler (Fitzgerald, Rambo) jegyzi, a számtalan rádióállomásból felhangzó, több mint száz felvételt tartalmazó zenei anyag egyik húzóneve pedig a Grammy-díjas Pharrell Williams.

E3: True Crime: Hong Kong

(Úgy tűnik, egyébként, hogy a játék hivatalosan is felvette a True Crime: Hong Kong címet, hiszen a hivatalos weboldalon már így szerepel, noha a legtöbb sajtóanyag, plakát és miegyéb még simán, True Crime néven emlegeti, ami ugye mostanság annak a jele, hogy egy széria visszatér a gyökerekhez, bár engem inkább zavar, mint segít...)