• Eddie Murphy főszereplésével elkészül A Beverly Hills-i zsaru 4 a Netflixen
  • Visszatér Billyt és Taggert alakító Judge Reinhold és John Ashton is
  • Újonnan csatlakozik stábhoz Joseph Gordon-Levitt is

Eddie Murphy elmúlt években megkísérelt reaktivizálásának lépései közé tartozott, hogy visszatért a Saturday Night Live műsorába, elkészült az Amerikába jöttem 2, illetve filmet forgatott vele a Netflix. Következő állomásként az Ikrek és A Beverly Hills-i zsaru folytatása következik. A rajongók örömére szolgálhat, hogy utóbbi során a friss hírek szerint valamennyi főbb szereplő visszatér majd a kamera elé.

Visszatérők

A Netflix megerősítette, hogy a Beverly Hills Cop: Axel Foley stábjában ott van a címszereplő társait, Billyt és Taggartöt alakító Judge Reinhold és John Ashton, illetve Jeffrey Friedman nyomozó és az ikonikus műkereskedő szerepében Paul Reiser és Bronson Pinchot is. Újonnan csatlakozott a produkcióhoz, a fiatalabb hollywoodi generáció képviseletében, Joseph Gordon-Levitt.

mv5bmjaxnjk4oduyof5bml5banbnxkftztcwodu1mja3nav1.jpg
(Jelenetkép az első részből. Forrás: IMDB)

A rendezői székben az elsőfilmes Mark Molloy ül, míg a forgatókönyvön Will Beall (Aquaman, Zack Snyder: Az Igazság Ligája, Gengszterosztag) és a Josh Appelbaum-André Nemes páros (Cowboy Bebop, Tini nindzsa teknőcök, 2014) dolgozik. Premierdátumot egyelőre nem hirdettek és a film története sem ismert. Ti várjátok már a sorozat negyedik felvonását?

A KLASSZIKUS TÖRTÉNET

Eddie Murphy legnépszerűbb karaktere a szabályokat lazán értelmező, könnyű felfogású nyomozó, aki először barátja gyilkosa után eredt Beverly Hills-be, majd két újabb bűntény megoldására visszatért a Hollywood szomszédságában fekvő városkába. Martin Brest 1984-es rendezése igazi sztárrá tette a jellegzetes humort eregető Murphy-t, ezért 1987-ben sikeres folytatást kapott a film, az 1994-es újrázás viszont már gyengébben szerepelt a jegypénztáraknál.