• Rami Malek nem volt hajlandó ideológiai vagy vallási indíttatású fundamentalista terroristát alakítani
  • Cary Fukunaga megnyugtatta, hogy egy kivételes kibertechnológiával felszerelkezett figura lesz Bond ellenfele
  • Grace Jones énekesnő karcsú szerepére hivatkozva távozott a produkcióból

A Bohém Rapszódia sikere után várható volt, hogy a Freddie Mercury-t megformáló, immár Oscar-díjas Rami Maleket elhalmozzák jól csengő szerepajánlatokkal. A huszonötödik Bond epizód főgonosza már meg is találta az egyiptomi származású színészt, Malek ugyanakkor kifejtette, hogy csak egy a feltétellel vállalta a karaktert: nem volt hajlandó ideológiai vagy vallási indíttatású fundamentalista terroristát alakítani.

8518b1c9-5d2e-436e-a9a3-00a010b87818-getty-1096654072.jpg

Cary Fukunaga rendező (Maniac) szerencsére megnyugtatta a harmincnyolc éves színészt, hogy teljesen más figurát osztanak rá. A hírek szerint ezúttal egy kivételes kibertechnológiával felszerelkezett figura lehet James Bond ellenfele. Malekkel ellentétben távozott a produkcióból azonban Grace Jones. A Halálvágtában is látható énekesnő karcsú szerepére hivatkozva bontotta fel szerződését.

gettyimages-86099301.jpg

Bár csak nagy nehézségek árán hajlandó megszületni a jublieumi 007-es epizód, a 2020. április 8-ra csúsztatott bemutatóidőpontot remélhetőleg nem kell majd tovább halasztani. A film első hivatalos poszterét itt, a jamaikai forgatásról készült werkfilmet itt láthatjátok.