A THQ nagyfőnöke, Brian Farrell személyesen számolt be a cég közeljövőt illető terveiről. Több folytatás is megjelenik 2012-ig bezárólag, így haladjunk szépen sorjában.

Az első információ a Red Factionkövetkező részével kapcsolatos. A játék a 2011-es üzleti év második felében jön, ami 2010 októbere és 2011 márciusa között értendő. A program új történetet kap, Farrell szerint ugyanis ez volt a Guerilla leggyengébb pontja.

Jön a Homefront folytatása is, valószínűleg ugyanabban az időintervallumban, melyben a Red Faction is napvilágot lát. Itt is új sztorit ígérnek, valamint forradalmi multiplayert. Részletek mindkét címről az E3-on várhatók.

A Saints Row 3 és a Darksiders 2 a 2012-es üzleti évben fog megjelenni, ami a 2011 áprilisa és 2012 márciusa közti szakaszt jelenti. Ezekről a játékokról semmit sem lehet még tudni, valószínűleg mutatnak majd valamit belőlük az E3-on, bár erről a fenti két folytatással ellentétben nem kaptunk megerősítést.

A Warhammer 40000: Space Marine-ről viszont több az információ. A játékot a Relic fejleszti, stílusát tekintve pedig akció-RPG, ami kicsit idegen az eddigi WH40k címektől. A platformok PS3 és Xbox 360, bár ki tudja, lehet, hogy jön PC-re is. Megjelenési dátumot az E3-on kapunk.