• December 5-én jön a legújabb frissítés a Super Mario Maker 2-höz
  • Az ingyenes update-ben benne lesz a Master Sword is
  • Egy folyamatosan frissülő új játékmódot is kapunk

A Switch-tulajok számára már eddig is végtelen idejű szórakozást nyújtott a Super Mario Maker 2 a felhasználók által kreált pályáknak köszönhetően (nem is beszélve a single player tartalmakról). Most azonban még tovább bővülnek a lehetőségek, december 5-én érkezik ugyanis a kettes számú update a játékhoz.

egy-kis-zelda-is-jutott-a-legujabb-super-mario-maker-2-frissitesbe.jpg

Összesen hat darab új pályaelemre számíthatunk, melyek között lesznek ellenfelek (Spike, Pokey) és egyéb itemek (Frozen Coin, P-Switch, Dash Panel) is, a legkülönlegesebb mind közül azonban egy új power-up, a Master Sword a The Legend of Zelda-játékokból, melyet felvéve Mario Linkké változik és egy sor új mozdulatot tanul meg. Többek között ezeket is megnézhetitek az alábbi videóban, melyben az összes újítást bemutatják nekünk.

A fentiek mellett egy új játékmód is érkezik, a Ninji Speedrun, ahol a Nintendo által kreált pályákon kell a legjobb időt elérni. Az elnevezés onnan ered, hogy a többi játékos "szellemét" egy-egy ninja mutatja, folyamatosan láthatjuk tehát, hogyan teljesítünk másokhoz képest.

A frissítés ingyenes lesz, nincs más dolgotok tehát, mint csütörtökön kézbe venni a Switch-et és elindítani a Super Mario Maker 2-t.