• Sok DLC lesz a The Divisionhöz
  • Ingyenes és fizetős tartalmak is
  • A Season Pass három csomagból áll

Sosem volt kérdés az, hogy a Ubisoft letölthető tartalmakkal fogja bővíteni, illetve frissen tartani a The Divisiont, csak az volt a kérdés, hogy mit fogunk kapni. Na, ezt a kérdést ma megválaszolta nekünk a cég, röviden pedig azt kell tudni, hogy

INGYENES ÉS FIZETŐS TARTALMAKAT IS KAP A THE DIVISION

Az ingyenes tartalmak terén eléggé szűkszavúan fogalmazott az Ubi, de azt azért megtudtuk, hogy legalább egy új játékmód fog érkezni ilyen módon, mégpedig egy kooperatív megbízatás, ami a csapatmunkánkat teszi próbára egyedi jutalmakért cserébe.

Sokkal pontosabb képet kaptunk ezzel szemben a Season Pass tartalmáról. Három nagyobb kiegészítő fog megjelenni a premiert követő hónapokban, illetve egy exkluzív, levágott csövű sörétes puska és exkluzív ruhák, valamint csak a Season Pass tulajdonosoknak szóló események és tartalomcsomagok. A három nagyobb DLC a következő:

  • Expansion I: Underground - az első kiegészítőben New York földalatti területe nyílik meg a játékosok előtt négyfős kooperatív mókára
  • Expansion II: Survival - a második kiegészítőben a játékosok feladata, hogy minél tovább éljék túl mindazt, amit a környezet feléjük dob.
  • Expansion III: Last Stand - részletek majd később

A Ubisoft nem adta meg a Season Pass árát, de a 90 euróba kerülő Gold Editionnek része a csomag, ahogy a 160 euróba kerülő Sleeper Agent Editionnek is. Természetesen külön is megvehető a szezonbérlet, amint megjelenik a játék. A nagy nap március 8-án lesz.

the-division-season-pass.jpg

Ne felejtsétek, hogy a hétvégén zárt bétateszt. Erről a részleteket itt találjátok!