A Rockstar sokat ünnepelt western lövöldéje tegnap jelent meg Xbox One-ra. Ez is része annak a programnak, mely szerint visszamenőleg is kompatibilissé tesznek játékokat a konzolra. A játékot potom 7,50 dollárért lehet beszerezni, és a mostani információk szerint jó pár DLC-t ingyen elérhetővé tesznek hozzá!

A Slickdeals állítása szerint a Liars and Cheats és a Legends and Killers mulitplayer pakkok váltak ingyenessé. Ezek közül az előbbi robbanós puskát és lóversenyt rejteget, míg a második kilenc új pályát és egy elegáns tomahawkot tartalmaz. Ha ez nem lenne elég, még feloldották a Red Harlow és az Annie Stoakes karaktert is a Red Dead Revolverből.

Egy másik multiplayer csomag, a Myths and Mavericks is ingyenes lett. Itt szintén kilenc új pálya, és extra karakterek kaptak helyet a single player módból.

Egyjátékos fronton továbbá a Hunting and Trading valamint az Outlaws to the End a(mely kooperatív módot kínál) DLC-k lettek bérmentve beszerezhetőek. További infókért érdemes ellátogatni a Red Dead Redemption Xbox Store oldalára, ahol részletes leírást találtok az összes ingyenessé tett tartalomról. A 2010 májusában megjelent Red Dead Redemptionról pedig itt olvashatjátok tesztünket

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!