• Októberben érkezhet a Mass Effect Trilogy Remastered
  • Ami ha csúszik is, jó eséllyel még idén debütál
  • Legalábbis az általában igen megbízható belső információkkal rendelkező Jeff Grubb szerint

Noha a Mass Effect Trilogy Remastered létezését még be sem jelentette az EA és a BioWare, az iparági bennfentesek már így is rengeteget pletykálnak a projektről. A belsős információk egyik legnagyobb szállítója pedig az a Jeff Grubb, aki augusztus második felében egyszer már utalt rá, hogy októberben jelenhet meg a BioWare klasszikusának felújított kiadása, most pedig újra megerősítette ezt.

Grubb nemrég ugyanis a GamesBeat Decides podcast vendége volt, ahol minden köntörfalazás nélkül kimondta, hogy értesülései szerint a  Mass Effect Trilogy Remasteredet idén október elején tervezik bejelenteni, és a hónap végén megjelentetni. Egyben azonban arra is felhívta a figyelmünket, hogy az EA és a BioWare berkein belül fellépő egyéb problémák miatt a debütálás csúszhat, de jó eséllyel nem 2021-re.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez csak pletyka, nem hivatalos információ, de azért Jeff Grubb egy elég megbízható forrás, aki a nyári bejelentések közül nem egyet előre jelzett, így benne van a pakliban, hogy a Mass Effect Trilogy Remastered kapcsán sem téved.