A BlizzCon 2016. november 4-én rajtol el, és ahogy közeledik, egyre több spekuláció övezi a mostanában agyonhallgatott Diablo-sorozatot. Egyesek úgy gondolják, hogy a Diablo 2 remastert fogja bejelenteni a Blizzard, a reménytelibb híresztelések azonban egy új fejezetről szólnak.

Ezt alátámasztandó az idei BlizzCon promóciós csomagban szereplő dobókockát hozzák a hívők. Egyrészt a négyoldalú kocka rövidítése D4, másrészt az egyik oldalon elütötték a számokat, azon a felén, ahol az '1'-nek kéne szerepelni háromszor, ott két egyes és egy négyes van, ami... bizony 11-4, azaz november negyedike is lehet, ez egybe esik a BlizzCon kezdetével. Még hogy a Half-Life hívők a legrosszabbak.

Nemrég olajat öntött a tűzre David Brevik (a Diablo 2 projektvezetője volt) tweetje, amin a mérleg csillagkép látszik, az alábbiak kíséretében: „Húsz év alatt Diablo-szerű játékok fejlődtek és mindig megleptek minket. Büszke vagyok, hogy egy olyan játék tanácsadója lehetek, ami ezt a stílust új magasságokba emeli”. Mindezt nem sokkal azután, hogy feltűnt a Blizzard főhadiszállásának környékén, a mérleg csillagkép pedig pont a BlizzCon alatt éri el a zenitjét. A többit gondolom kitaláljátok.

 

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.