A Call of Duty a világ legsikeresebb játéksorozata, ehhez kétség sem fér. 2007-ben legyőzte a Halót a saját platformján, 2009-ben annyi Év játéka díjat kapott, hogy megszámolni is nehéz, tavaly minden eladási rekordot megdöntött, most pedig újra itt van, hogy ismét megrengesse a játékipart. A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 8-án, azaz jövő kedden jelenik meg, az Activison jóvoltából azonban már hétfőn éjszaka hozzájuthattok a játékhoz.

Call of Duty: Modern Warfare 3 JátékképekCall of Duty: Modern Warfare 3 JátékképekCall of Duty: Modern Warfare 3 Játékképek

Nincs más dolgotok, mint ellátogatni a Nyugati pályaudvarnál álló Westend City Center bevásárlóközpont Media Markt üzletébe hétfőn este, azaz november 7-én. A pontos cím: Budapest, VI. kerület, Váci út 1-3.

Nyolc órától Call of Duty bajnokság lesz Xbox 360 konzolokon értékes nyereményekkel, sőt, kvízkérdésekre válaszolva további meglepetések várnak. Éjféltől aztán át lehet venni a játékot, hogy elsőként ugorhassatok neki az online csatatereknek.

Ráadásul csak itt kaphatsz a Modern Warfare 3-hoz fémdobozt és posztert, ami minden gyűjtő számára vonzó ajánlat. A szervezők az összes érdeklődőt szeretettel várják, szóval ha rajongónak mondod magad, ott lesz a helyed hétfő éjszaka.