Tizenkét év nagy idő egy munkahelyen, de ha beindul a vihar, akkor nagyon nehéz kikerülni azt. Ez történt Dean Evans-szel is, aki a következőképpen nyilatkozott a Game Informernek arról, hogy miért döntött a távozás mellett:

"Feleségemmel szétváltunk, és a projekt, amin éppen dolgoztam törölve lett. Nagyon rossz dolgok történtek egyidőben, én pedig azon kezdtem el gondolkodni: tényleg ezt akarod? Elköltözni egy másik országba?" - Az Ubisoft ugyanis felajánlott neki egy pozíciót a párizsi díviziónál, de ezt nem fogadta el. "Negyven éves leszek idén, és ez egy rohadt nagy klisé, de ebben a korban már teljesen máshogy gondolkodik az ember, mint amikor valaki éppencsak elmúlt harminc.. Elérsz egy bizonyos pontot, és azon töröd a fejed, hogy mit csinálsz és mi a helyes."

Dean Evans húsz éve van a szakmában, amiből 12 hosszú esztendőt a francia cégnél töltött. Most, hogy idejével újból önmaga rendelkezik, visszatér Angliába, aztán elmegy utazgatni, mert mint fogalmazott, ez alatt az idő alatt soha nem volt ideje pihenni. A szakmába visszatér majd, kérdés, hogy mikor.

deanzubaz610.jpg