Új műsorral várja az internet népét a Fusion TV stábja. Miután vége szakadt a Magyar PUBG Kupának egy egyedi tematikájú online műsort indítottak. A Taverna című produkció Európa első élő, asztali szerepjátékos adása, ami kizárólag magyar nyelven érhető el. A szerepjátékos est egyik házigazdája a népszerű Youtube-sztár és Twitch streamer, Fehérvári Ottó, alias Paplovag.

"Én rengeteg lehetőséget látok a Tavernában, hiszen egy közösségépítő erő a szerepjáték. Sokaknak ez nosztalgia, azoknak a fiataloknak pedig, akik keresik a társaságot és szocializálódni akarnak, ez a legjobb lehetőség. A Taverna jövőjének igazából csak a fantáziánk szab határt, hiszen a "geek" aspektus kapujaként rengeteg irányba ágazhat majd még szét a jövőben. Táborok, klubok épülhetnek a szerepjáték-kultúra köré.” - osztotta meg gondolatait Paplovag.

A Taverna kizárólag Twitchen, a Fusion TV csatornáján tekinthető meg, és technikai hátterét az Esport Universum biztosítja, több mint 300 négyzetméteres stúdiókomplexumával. Online streaming területén szerzett egyedülálló tapasztalat- és tudásbázisával pedig hozzájárul, hogy a nézők mindig a legjobb minőségben követhessék kedvenc műsorukat.

fusiontvtavernakep.png