• Phoenix Program néven rajongói kisfilmet kap a Cyberpunk 2077
  • Amin profi filmes szakemberek is dolgoznak
  • Az első trailer pedig ennek megfelelően valami piszok hangulatos

Noha a Cyberpunk 2077 debütálása még odébb van sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy nem kell szeptemberig várnunk, ha el akarunk merülni a Mike Pondsmith és a CD Projekt RED által elképzelt sötét és kegyetlen közeljövő világában. Nemrég ugyanis kiderült, hogy Phoenix Program címen rajongói kisfilm készül a cyberpunk játékhoz, a projekt pedig az első trailer alapján több mint ígéretes.

Igaz, a rövid videó csak amolyan kedvcsináló, ami túl sokat nem leplez le a fiilmből, de azért az így is látszik, hogy egy igazán profi produkcióval van dolgunk. Ez pedig nem véletlen: a stábban ugyanis profi filmes szakemberek dolgoznak, akik olyan projektekben vettek már részt, mint például az Into the Badlands vagy épp a 6underground, a főszerepben pedig a CD Projekt RED-del jó ideje együttműködő Maul Cosplayt köszönthetjük.

Sajnos a forgatás jelenleg áll a koronavírus miatt, de az alkotók is remélik, hogy minél előbb tető alá tudják majd hozni a filmet. A lenti trailer elnézve mi csak annyit mondunk, hogy alig várjuk.