A 2006-ban megjelent Bully a jól ismert GTA-sorozat játékmenetét egy bentlakásos iskola falai közé helyezte, ami jó pár botránnyal járt együtt, ám a pozitív értékelések sem maradtak el, s a játékosok is hamar megszerették a „felvizezett” GTA-t, melynek folytatását azóta is várják -- kár, hogy a Rockstarnak most nincs ideje.

A Gamasutrának adott interjújában a Rockstar alelnöke, Dan Houser elárulta: imádják a Bully franchise-t, és szeretnék elkészíteni a folytatását, de jelenleg nem sietnek ezzel. A figyelmüket most legfőképpen a Max Payne 3 köti le, s ameddig nem készülnek el ezzel, addig nem is gondolkodnak el azon, hogy mi legyen a Bully 2-ben.

„Nem akartuk rögtön elkezdeni a fejlesztést, annak fényében sem, hogy csakúgy, mint a Max Payne-szériát, ezt is imádjuk. A jövőben lehet, hogy visszatérünk erre, de most nem sietünk.”

A Rockstar bevett munkamódszere az, hogy két projekt között várnak egy kicsit, ameddig a munkatársak izgatottsága lecseng (vagy egy rosszul sikerült projekt után a csalódottság elmúlik), hogy higgadtan lássanak neki a tervezéshez, illetve kell találniuk egy üres helyet is az ütemtervben, ahová be lehet szúrni az új játékot. Így alakult tehát, hogy a Max Payne-sorozat folytatására több mint nyolc évet kellett várnunk, s nem kizárt, hogy az új iskolai GTA-ra is várnunk kell ennyit, elvégre már így is eltelt öt év.