A Rockstar kérdezz-feleleket tartott a napokban, mely alkalomból sok olyan kérdésre is hajlandók voltak válaszolni, amire máskor csak legyintenek. A már kitárgyalt GTA V-ön túl természetesen az L.A. Noire is szóba került: vajon készülhet folytatása a tavalyi év egyik legérdekesebb játékának úgy, hogy a csapat, amely készítette, nincs többé?

"Nem vetettük el egy új játék lehetőségét, egyszerűen csak nem döntöttünk róla eddig. Mindannyian elégedettek vagyunk a végeredménnyel és megfontoljuk, miként alakítsuk a franchise jövőjét. Nem szoktuk elkapkodni a folytatásokat, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem készítjük el őket -- jó példa erre a Max Payne 3 vagy a Red Dead Redemption. Annyi játékot szeretnénk elkészíteni, egyedül az időbeosztással van baj." -- válaszolta egy anonim alkalmazott.

Az L.A. Noire tényleg remekül sikerült, szomorú, hogy a Team Bondi nem élte túl a sok évig húzódó projekt nehézségeit. Mindazonáltal egy Rockstar Games készítette folytatásra sokan kíváncsiak lennénk -- reméljük, hogy egyszer megvalósul.