Az első Tony Hawk játék hatalmas kereskedelmi és kritikai siker lett 1999-ben, és a széria a korai 2000-es évek egyik legjobb játéksorozata lett. A széria 2015-ig összesen 19 részt kapott, de a fősodorban megjelent utolsó rész, a Tony Hawk's Pro Skater 5 már semmi örömet nem nyújtott a deszkásoknak: ez kiderült az értékelésekből.

A "Pretending I'm a Superman - The Tony Hawk Game Story" című dokumentumfilm a deszkás játékok történetét fogja feldolgozni. Megszólaltatja a fejlesztőket, közreműködőket, a legendákat, például Tony Hawk-ot, Rodney Mullent, vagy éppen Scott Pease-t, aki a Neversoft producere volt 1999-től 2014-ig.

A film, ha elkészül, 2018 őszén jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, de az adományozók már nyár elején megtekinthetik az előzetes verziót. A film 20%-a már elkészült, a befejezéshez szeretnék összegyűjteni a 75 ezer dollárt, amit a következő tételekre használnának fel az alkotók. 

qlkiwtalxinosmra1nbi.jpg

A DVD-megjelenés garantált, de ha valaki Blu-Ray lemezt akar, akkor az alkotóknak kell megírnia az igényét, illetve azt, hogy hány darabot szeretne megrendelni. A készítók már sok, erre vonatkozó kérést kaptak, így ha tudnak, eleget tesznek ezeknek, de egyelőre nincs garancia a Blu-Ray változatra. Ti fogtok adakozni?