2015. legjobb nyári popcornmozija a Jurassic World volt, ami kiváló formában vitte tovább az eredeti, 1993-as dínókalandot. A film rengeteg pénzt hozott, így nem volt kérdéses, hogy folytatást kap. A Jurassic World 2-t, vagy Jurassic Park 5-öt (kinek, hogy tetszik) a spanyol J.A. Bayona rendezi, aki direktori pályafutása alatt eddig többnyire rövidfilmeket vezényelt, így hatalmas költségvetésű filmekkel eddig nem volt dolga: reméljük, hogy nem fogja elszúrni a dolgot.

Természetesen Chris Pratt is visszatér, a stábhoz nemrégiben csatlakozott James Cromwell (ő Philip Bauert alakította a 24 hatodik évadjában), illetve Toby Jones, aki Dobby hangját adta a Harry Potter második részében. A Jurassic World 2 története egyelőre nem ismert, a producer, Colin Trevorrow azt nyilatkozta, hogy sokkal félelmetesebb és feszültségtelibb lesz, mint a 2015-ös epizód, ennek megfelelően pedig egy új irányvonal lett kijelölve. 

"A közönség engedélyt adott nekünk arra, hogy kiterjesszük a  világot. Úgy érzem, hogy a kiterjesztett világ nem nagyobb dinoszauruszokról, vagy több dinoszauruszokról fog szólni, hanem a kapcsolatról, ami ezeket az állatokat és az embereket összeköti." -- tette hozzá.

Ti mit látnátok szívesen a 2018 nyarán mozikba kerülő új részben?