Rájár a rúd az Uncharted 4: A Thief’s Endre. Eleve, elég sokat késett, aztán a minap több internetes bolt – például az Amazon – is elfeledkezett arról az apróságról, hogy már jó ideje nem április 26, hanem május 10 a megjelenés dátuma, és elkezdték árulni, mi több, kiszállítani a példányokat. Amik aztán varázslatos módon felkerültek az eBay-re, ahol laza 90 fontért (nagyjából 36 ezer forintért) cseréltek gazdát.

Ma meg jött az újabb csapás: az Egyesült Királyság felé tartó rakományból több példánynak is lába kélt. Hogy mennyinek, azt nem tudni, de a PS Blogon a Sony elnöke, Josida Suhej annyit elárult, hogy a rendőrség már nyomoz az ügyben, szóval valószínűleg nem csak pár darab Uncharted 4 esett le a raklapról, hanem inkább egy egész raklapnyi lemezt néztek trombitának.

Az elnökúr minden rajongót óva intett, hogy május 10-ig extra figyelemmel kísérjék az Uncharted 4-gyel kapcsolatos híreket, mert így, hogy idő előtt kikerült, bizony nagyon könnyen kitudódhatnak a történet csavarjai, amik drasztikusan ronthatják a sztori központú játék nyújtotta élményt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!