• Dr. DisRespect házára élő adásban lőttek rá
  • Szerencsére senki sem sérült meg
  • A rendőrségnek van már gyanúsítottja

Az excentrikus streamer, Guy Beahmnek, vagy ismertebb nevén Dr. Disrespect-nek kellemetlen élményben volt része néhány órával ezelőtt. Miközben élőben közvetített a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módjának béta változatáról, lövés dördült el az utcán, és mint kiderült, az ő házának felső ablaka volt a célpont.

Dr. Disrespect természetesen megszakította a streamet és hívta a rendőrséget – a kaliforniai hatóságok meg is erősítették, hogy valóban rálőttek a házra, sőt kiderült, hogy ez nem az első eset volt, mert már az előző nap is céltáblának használta valaki a házat.

A család szerencsére jól van, senki sem sérült meg, és a személyleírás alapján a rendőrség már talált is egy gyanúsítottat, de erről természetesen részletesebben nem beszéltek.

Beahm 2010-ben alkotta meg a paróka és napszemüveg alá bújt, arrogáns Dr. Disrespectet, és díjakkal övezett karrierje egészen 2017-ig emelkedett, amikor aztán megcsalta feleségét és, hogy családjával foglalkozhasson, inkább parkoló pályára tette a Dokit. Legalábbis két hónapra, mert idén februárban visszatért.

dr-disrespect.jpg