A Mortal Kombat X hétfői bejelentése nem szolgált túl sok érdemleges információval, ami nem csoda, a részleteket Ed Boon és kompániája valószínűleg az E3 2014-re tartogatja. Viszont a mai nap folyamán megnyitották az előrendelői oldalt, ami Raidennek hála ad némi plusz információt eme kiéhezett időkre.

A legizgalmasabb mindenképpen a Scorpionról begyűjthető két kép, de emellett kiderült, hogy a játék 2015-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Playstation 3-ra. Pontosabb dátum sajnos nincs, bár az Amazon június 30-ára tippel. A figyelemfelkeltés céljából kitett szöveg sem akármi:

„Az új generációs technológiákkal felvértezve a Mortal Kombat X a páratlan, moziszerű látványt új játékmenettel kombinálja, elhozva minden idők legbrutálisabb Kombat-élményét. A Mortal Kombat X először ad lehetőséget arra, hogy a játékosok maguk választhassák meg több szinten a karakterek stratégiáját és küzdőstílusát. Mindezen túl lehetőség lesz online versenyekre, ahol minden összecsapás számítani fog a hatalomért folytatott globális harcban.”

És ha ez nem lenne elég, Twitteren Ed Boon szintén megosztott pár információt. Elmondása szerint a Mortal Kombat X az előző rész folytatása lesz, amibe egy új történeti szálat és két vadonatúj karaktert is beleszőnek. Többet azonban nem mondhat, hiszen mi maradna akkor az E3 2014-re? Nos, például a Boon által beharangozott, véres, brutális játékmenet-videó.