• Nicole Kidman főszereplésével érkezik egy sci-fi-thriller sorozat a Hulura
  • Hőseink egy „életmegújító” kísérletben vesznek részt
  • Itthon április 29-én debütál A szolgálólány meséje 4. évadja az HBO GO-n
  • June Osborne és Lydia néni körül forog majd a történet

Az Oscar-díjkiosztó alatt a Hulu két ígéretes produkciója, a Nicole Kidman főszereplésével készült Nine Perfect Strangers című sci-fi-thriller és A szolgálólány meséje negyedik évadja is előzetest kapott.

Nine Perfect Strangers

Nicole Kidmant láthattuk már a Liane Moriarty Hatalmas kis hazugságok című regényéből készült sorozatban, most pedig az írónő másik bestsellerét, a Nine Perfect Strangers-t adaptáló szériában tűnik fel. Egy üdülőhely negédes igazgatónőjét alakítja, aki kilenc megfáradt vendégnek ígér pihenést, sőt teljes átalakulást, új életet. Valójában baljóslatú kísérletre készül a szállodában. Kidman mellett a főbb szerepekben feltűnik Bobby Cannavale, Luke Evans, Regina Hall, Melissa McCarthy és Samara Weaving is. Premierdátumot egyelőre nem hirdettek.

vlcsnap-2021-04-26-13h08m56s149.png

A szolgálólány meséje

Április 29-én, vagyis most csütörtökön folytatódik A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale) az HBO GO-n. A már magyar feliratos előzetessel is büszkélkedő negyedik évadban az Elisabeth Moss és Ann Dowd alakította June Osborne és Lydia néni körül forog majd a történet. Az új szezon különlegessége, hogy három részt a produceri feladatokat is ellátó Moss rendezett.

Ti melyik produkciót várjátok jobban?

a-szolgalolany-meseje-sorozat-hbo-go.jpg