• Meteor esik a Földre, ami egy tudósok számára is ismeretlen színben pompázik és megfejthetetlen hatást gyakorol az emberekre
  • Nicolas Cage alakítja a főszereplőt
  • Premier január 24-én

Nemcsak Stephen King klasszikusait adaptálják a filmesek, a horror műfaj másik nagy mestere, Howard Phillips Lovecraft egyik ikonikus műve, az 1927-es Szín az űrből (Colour Out of Space) is feldolgozást kap hamarosan. A főszerepben ezúttal Nicolas Cage látható, aki négy másik, Magyarországon be sem mutatott nagyjátékfilmben is szerepelt már idén (a hazai nézők a tavalyi Ne nézz tükörbe! című thrillerben találkozhattak vele utoljára).

mv5bowflotu2nzmtzgrkos00zji4lwe4yzetzju1nzi3yzi2y2i4xkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg

A rendezői székben a forgatókönyvet is jegyző Richard Stanley (Dr. Moreau szigete) ül, aki a húszas évekből a jelenbe helyezte át a cselekményt. Az eredeti történet szerint meteor esik a Gardner család birtokára, ami egy tudósok számára is ismeretlen színben pompázik és megfejthetetlen hatást gyakorol az emberekre. Amerikában január 24-én debütál a film, magyar premierdátumot egyelőre nem közöltek. Alább láthatjátok az első előzetest.