A februári PC Guru hatoldalas W40K: Inquisitor – Martyr interjúval megspékelt előzetese remélhetőleg meghozta a kedved a PC-re idén megjelenő játékhoz, most ugyanis kipróbálhatod a korai verzióját, de nem a szokásos Early Access, hanem egy egészen hasonló koncepció keretein belül.

  • Február 10-én indul az első W40K ARPG alfatesztje, a The Founding
  • Négy csomag közül választva megjelenés előtt megveheted a játékot, de!
  • A játék még javában fejlesztés alatt áll, és se nem teljes, se nem végleges 
  • Véleményeddel segítheted a fejlesztőket a véglegesítésben!

A NeocoreGames sajátos utat választva megújult honlapján indította útnak a Founding nevű kezdeményezést, amely lehetőséget biztosít a türelmetlen játékosoknak, hogy hónapokkal a megjelenés előtt megvásárolják és kipróbálják a még fejlesztés alatt álló játékot, ehhez pedig egy hangulatbomba CGI trailerrel is igyekeznek meghozni az inkvizítor-jelöltek kedvét.

Dobozos verzió kezdetben biztos nem lesz kapható, a NeocoreGames webshopjában (és az ehavi PC Guruban) azonban részletes tájékoztatást kaphatsz arról, hogy a négyféle megvásárolható támogatói csomag melyike mit nyújt és mennyiért. A legolcsóbb 40 dolláros (kb. 12.000 Ft) Tier 1 csomag is tartalmazza a megjelenéskor megnyíló teljes játékot, az 1000 dolláros Tier 4 (kb. 290.000 Ft) csomagban viszont a játék és Warhammer 40k gyűjtői relikviák mellé még egy félnapos látogatás is jár a csapat budapesti stúdiójában.

A Founding program célja nem csak az, hogy a résztvevők idő előtt kipróbálhassák a még javában alfa fejlesztői fázisban járó játékot, hanem az is, hogy lehetőleg osszák meg a véleményüket a fejlesztőkkel, és minél több visszajelzést küldve segítsék a véglegesítési munkálatokat.

A NeocoreGames figyelmeztet, hogy félkészsége miatt nem mindenkinek ajánlott részt venni a W40K: Inquisitor – Martyr tesztelésében, mert akit zavar, hogy sok tartalom és funkció még alakul, vagy jelenleg nem érhető el, illetve hogy a játék nagyon messze van még a végleges állapotától, az jobban jár, ha vár a megjelenésig.

A visszajelzéseket a véglegesítésen túl egyúttal a következő három évre tervezett temérdek ingyenes bővítés alapjainak megtervezéséhez is felhasználná a csapat.

Ha rajongsz a Warhammer 40k sötét univerzumáért, a belőle készülő első ARPG-t is türelmetlenül várod, és szívesen belelátnál a fejlesztői munkálatokba akár segítve is a munkát, akkor tulajdonképpen nincs vesztenivalód, és hacsak nem viszolyogsz a félkész játékoktól, érdemes belevágnod a tesztelésbe!

Vásárlás előtt figyelmesen olvasd el a tudnivalókat a honlapon, a véleményedet pedig a közösségi fórumon oszthatod meg a NeocoreGames fejlesztőivel az elkövetkező hónapokban. Előre az Istencsászárért!