Megjelent az Endless Legend Forges of Creation című frissítése, és ezzel immáron Steam Workshop támogatással is rendelkezik játék. A rajongók egy közös helyen tárolhatják és oszthatják meg egymással az alkotásaikat, amik az egységek kinézetének átszabásától új pályák készítéséig terjedhet. 

A frissítés ezen kívül elhozta azokat az új tartalmakat is, amiket a játékosok a Games2Gether program és a korábbi ingyenes hétvége során oldottak fel. Ilyen újdonság a Sister of Mercy hős, Valete, új tárgyak a hősök számára, egyedi frakciójellemzők és a Guardian Killer egység (ez csak akkor érhető el, ha megvan az Endless Legend Guardians). Javult a mesterséges intelligencia is, a Faction Personality bemutatkozásával.

Az ingyenes frissítés mellett két fizetős csomag is befutott. Az Endless Legend: Lost Tales (2 euró) a kisebb frakciókkal kapcsolatosan hozott 20 küldetés, míg az Endless Legend: Echoes of Auriga (3 euró) FlybyNo hét új zeneszámával bővítette a játékot, és egy róla mintázott hős tárgy, a Harp of Noby Fly is érkezett.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!