• Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea bejelentés történt 
  • Az év végén lesz a megjelenés

Európa rengeteg országát meglátogathattuk már az elmúlt hat évben a máig töretlen népszerűségnek örvendő European Truck Simulator 2-ben. Egyszer már megjárhattuk az öreg kontinens keleti fertályát, most Magyarországon is túljuthatunk, ugyanis a Road to the Black Sea nevet viselő expanzióban Románia és Bulgária útjain vezethetjük a kamionokat, megcsodálhatjuk az erdélyi tájakat és a Kárpátok hegyvonulatait, sőt, ha minden igaz, Törökország nyugati régiójába is bebocsátást kapunk majd.

road-to-the-black-sea.jpg

"A nagyvárosoktól kezdve a vidéken eldugott apró falvakig a kamionsofőrök olyan utakat fedezhetnek fel, amelyek elvezetnek a Fekete tenger csodálatos parszakaszaiig. Ezek a régiók is tele vannak olyan helyekkel, ahonnan és ahova árut lehet szállítani. Farmok, ipari területek, bányák, vagyis minden, ami a régiót jellemzi." -- olvasható a SCS Software közleményében.

Pontos megjelenési dátum még nincs, ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2019 vége felé a digitális boltokba kerülhet a kiegészítő. Természetesen egy trailert is kaptunk, nézzétek meg, aztán mondjátok el, hogy hova szeretnétek még eljutni az ETS 2-ben!