• Sci-fi RPG-n dolgozik az Elder Games
  • A történet egy idegen bolygón játszódik
  • Ezt próbálja kolonizálni az emberiség
  • Privát biztonságiként nekünk kell biztosítani a projektet

Új játékon dolgozik a Meridian: New Worldöt és a Meridian: Squad 22-t jegyző Elder Games, ami ezúttal is sci-fis környezetben fog játszódni egy idegen bolygón, azonban a műfaj ezúttal az RPG lesz.

Az Everreach: Project Edenben az emberiség tönkrevágta a Földet, kifosztottuk természeti kincseit, cserébe túlnépesedtünk. Nincs más hátra, új otthonra kell lelnünk. Meg is találtuk egy gyönyörű bolygó, az Eden képében. A projektet az EverReach nevű cég vezeti, mi a privát katonai osztaguk vezetőjét alakíthatjuk, akit azért vezényelnek az Edenre, hogy biztosítsa a kolonizációs projektet és felderítse a bolygón található misztikus, idegen romokat.

A játék taktikus összecsapásokat ígér, ahol egyrészt fontos lesz a fedezékhasználat, másrészt ott lesz nekünk az asszisztens robotunk, 73-Q, amit elterelésre és felszerelésünk fejlesztésére is használhatunk majd.

Maga az Eden változatos környezetet biztosít majd kalandjainknak. Sűrű erdőket, kietlen pusztaságokat és életben gazdag mocsarakat fedezhetünk fel, természetesen idegen flórával és faunával. Ráadásul Edent hajdan egy másik civilizált faj lakta, hátramaradt létesítményeikre és technológiáikra szintén rábukkanhatunk.

A hatalmas játéktér természetesen közlekedési eszközt is kíván, erre a célra mi egy dögös légi robogót, a rendkívül gyors Zeust használhatjuk. Siklómotorunk amúgy arra szintén jó lesz, hogy lerázzuk az ellenség masszív fegyverekkel ellátott gunshipjét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha ki akarod próbálni az Elder Games korábbi játékát, a PC Guruval megteheted. A Meridian: New Worldöt a 2016. májusi (600 Ft), a Meridian: Squad 22 a 2017. márciusi (800 Ft) számhoz mellékeltük.