Újabb előfizetési akcióval jelentkezünk, melynek keretében most akár a Mass Effect 3-at (PC, PS3, X360) is választhatod az éves (12 lapszámot biztosító) előfizetés mellé. Az akció keretében a már meglévő előfizetőink ezúttal is kedvezményes áron hosszabbíthatják meg az előfizetésüket.

PC Guru magazin éves előfizetés + PC-s Mass Effect 3: 19.990 Ft.  12 lapszám, postai kézbesítéssel. Ha szeretnéd megrendelni, akkor a PC Guru Webshopban  megteheted.

PC Guru magazin éves előfizetés hosszabbítással meglévő előfizetők számára + PC-s Mass Effect 3: 18.990 Ft. 12 lapszám, postai kézbesítéssel. Ha szeretnéd meghosszabbítani az előfizetésedet, akkor a PC Guru Webshopban megteheted.

PC Guru magazin éves előfizetés + konzolos (Xbox 360, PS3) Mass Effect 3: 22.990 Ft.  12 lapszám, postai kézbesítéssel. Ha szeretnéd megrendelni, akkor a PC Guru Webshopban  megteheted.

PC Guru magazin éves előfizetés hosszabbítással meglévő előfizetők számára + konzolos (Xbox 360, PS3) Mass Effect 3: 21.990 Ft. 12 lapszám, postai kézbesítéssel. Ha szeretnéd meghosszabbítani az előfizetésedet, akkor a PC Guru Webshopban megteheted.

APRÓ BETŰS RÉSZ, AVAGY A FONTOS TUDNIVALÓK


  1. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A kiadó fenntartja a jogot a feltételek megváltoztatására, a játékok postázása a befizetések sorrendjében történik.

  2. A játékokat a befizetést követően tudjuk postázni, a Mass Effect 3 postázásának várható időpontja: 2012. március 12.

  3. A Mass Effect 3 játékot csak a játék megjelenését követően tudjuk postázni az előfizetőknek.

  4. A meglévő / folyamatban lévő előfizetéseket nincs módunkban megváltoztatni.

  5. Ha élő előfizetésed van, de nem szeretnéd kihagyni ezt az akciót, akkor -- ezen akció keretén belül -- kedvezményesen meghosszabbíthatod az előfizetésedet. Ebben az esetben a webshopban mindenképpen a hosszabbítás opciót válaszd.

  6. Ha az akcióval kapcsolatban kérdésed van, akkor keress meg minket az elofizetes@skorpioprint.hu e-mail címen, vagy a 06-20/599-4697-es telefonszámon!

További akciók a webshopban!

A korábban meghirdetett előfizetési akciók egy része még mindig él, tehát ha szeretnél előfizetni, de nem egy évre, vagy nem a Mass Effect 3-at szeretnéd bónusznak, akkor válogass a WEBSHOPBAN elérhető többi akciónk közül!