Májusban a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnik kijelentette, hogy az Evolve kulcsfontosságú a számukra, és hosszú távon terveznek vele, az elnök, Karl Slatoff pedig az idei évre további bővítéseket ígért.

Webshop ajánló
Evolve
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

Nos, a főnök igazat szólt, hiszen a 2K Game máris bejelentette: indul a második vadászidény, amelyben négy új vadász és egy új szörny mutatkozik be. Az öt friss hőst folyamatosan dobják piacra, egészen a kiadó pénzügyi évének végéig, azaz 2016. március 31-ig. Mindegyikük külön-külön is megvásárolható lesz, de az igazi rajongók egy újabb szezonbérlet, vagy ha úgy tetszik, vadászengedély megvásárlásával az összeset bezsákolhatják. Íme egy kis kedvcsináló mindehhez:

Az első vadászra ráadásul nem is kell sokat várni, hiszen már jövő héten, június 23-án elérhetővé válik. Ő Lennox, az első női Assault (bár az alábbi bemutatkozó videóban túl sok nőiességet nem fedeztem fel benne), sőt, az első vadász, aki közelharci támadással operál. A dühös asszonyság egy Thunderchild nevű mechanikus öltözékben ered a zsákmány nyomába, majd közelről plazmalándzsával, távolról automata löveggel és Thunder Strike-kal veti magát a hirigbe. Íme:

Fontos: Június 23-án nemcsak Lennox őnagysága, hanem a Hunting Season 2 összvonalas bérlet is megvásárolható lesz, és aki beruház ez utóbbira, mind az öt friss játszható karakterhez egy-egy exkluzív skint is kap, amint azok megjelennek.