A decemberi PC Guruban a Lords of the Fallent csomagoltuk a PC Guru mellé, 2017 januárjában viszont ismét dobozos játékokkal jelentkezik a 25 éves születésnapját ünneplő PC Guru magazin, több mint húszféle játékkal. Hogy mik ezek a játékok?

Nos, újabb címek és igazi klasszikusok mindenféle műfajból: akció, kaland, stratégiai, szimulátor, autóversenyzős. Van itt minden, mi szemnek s szájnak ingere. A teljes listát alant nézhetitek át, a jövő év első PC Gurujához pedig január 12-én juthattok hozzá.

Risen 3: Titan Lords (magyar)

A Risen 3 új főhőssel, de változatlan játékmenettel invitál meg minket egy olyan világba, amit elhagytak az istenek és ostrom alá vettek az árnyaknak nevezett, pokolbéli démonok. Szó szerint lelketlen hősünkkel őket kell legyűrnünk és egyben vissza kell szereznünk a pokolból a lelkünket, amit egy árnylord csaklizott el. Mindezt egy remek, szórakoztató RPG keretében.

risen-3.jpg

XCOM: Enemy Unknown (magyar)

Az idegen továbbra sem hagyják békén a Földet, az XCOM hős csapatának éppen ezért újra hátsón kell billenteni E.T.-t. Ez persze nem egyszerű feladat, hiszen az idegenek technológiai fölényben van, de az emberek sokkal állhatatosabbak. Nem csak a frontvonalon kell kommandíroznunk embereinket, de gondoskodnunk kell képzésükről, a felszerelések és fegyverek fejlesztéséről, sőt, még a világ védelméről is. Összetett és kihívásokkal teli kaland vár azokra, akik belevetik magukat e nagyszerű TBS-be.

xcom.jpg

Sacred 3 First Edition

A Sacred 3 egy fantasy műfajú, izometrikus hack 'n' slash játék, ami bár játszható egyedül is, a foga fehérjét a kétfős lokális és a négyfős online kooperatív mód alatt mutatja meg, amely során barátaiddal a klasszikus barbár, paladin, ranger, amazon szerepkörét ölthetitek magatokra, hogy harcba szálljatok a világot fenyegető gonosz erőkkel.

sacred-3.jpg

Beach Resort Simulator (magyar)

Nyár, napsütés, tengerpart és pálmafák, mire vágyhatnánk még így, a zord téli hidegben? Ebben a játékban magunk alkothatjuk meg saját strandunkat, és tehetjük azt a turisták üdülőparadicsomává. Bulistrandot akarsz vagy nyugalmas menedéket? Esetleg egy trópusi édenkertet? Csak rajtad áll! Hotelek, bárok, éttermek egész sorát építheted fel, de akár vidámparkot is létesíthetsz a tenger mellett. Alkoss olyan paradicsomot, ahol te is szívesen pihennél.

beach-resort-simulator.jpg

Car Mechanic Simulator 2015 (magyar)

Ha mindig is autószerelő szerettél volna lenni, akkor neked találták ki a Car Mechanic Simulator 2015 című programot. Ebben te vagy a műhely főnöke, a te feladatot az egyes roncsok javítása és a kocsik felújítása, de rajtad áll az is, hogy vezesd a céget, bővítve és kiegészítve azt új felszerelésekkel – a mesterség minden apró részletébe betekintést kapsz a eme nagyszerű játékban.

car-machine-simulator-2016.jpg

Helicopter 2015: Natural Disaster (magyar)

Ezzel a lélegzetelállító repülésszimulátorral te is lehetsz életmentő helikopterpilóta. Irányíts egy mentőhelikoptert, és nézz szembe 40, kihívásokkal teli küldetéssel, amelyeknek több célja is lehetséges. Ideje felszállni!

helicopter-2015-natural-disaster.jpg

Construction Machines Simulator 2016 (magyar)

Építs, rombolj, vezesd a céget, alkalmazz munkásokat! Dolgozz egy építési vállalkozás vezetőjeként: bonts le régi házakat, simítsd ki a talajt, öntsd ki az alapokat betonból, és húzz fel új épületeket! Irányíts számos különböző építőgépet: nagy erejű teherautókat, mohó ásógépeket, hatalmas darukat és sok mást. Versengj a megbízásokért, és keress pénzt vállalkozásod bővítéséhez.

construction-machines-simulator-2016.jpg

Mining Industry Simulator (magyar)

Teljesítsd a szállítási szerződéseket, figyeld a világpiaci trendeket, bővítsd a céged akár 50 járművel, géppel és épülettel, tedd nyereségessé a vállalkozást, és hozz létre egy egész üzleti birodalmat! Vigyázz, mert szükséged lesz mind a szürkeállományodra, mind a szervezési készségeidre, hogy a lehető leghatékonyabb munkát végezd. Követned kell a szállítási határidőket, a karbantartási és biztonsági szükségleteket, különben kénytelen leszel leállítani a termelést. Légy résen! A marketing szerepe kulcsfontosságú, ha előkelő helyet akarsz kivívni magadnak a piacon. Ne becsüld alá a közvélemény erejét!

mining-industry-simulator.jpg

Truck Mechanic Simulator 2015 (magyar)

Igazi monstrumok várnak! A Truck Mechanic Simulator 2015 jóvoltából kipróbálhatod magad egy kamionok szervizelésére szakosodott, minden szükséges eszközzel felszerelt műhely vezetőjeként. 100-nál is több interaktív alkatrésszel rendelkező kamionjaival ez az összetett, részletgazdag szimulátor nem kevés kihívást tartogat!

truck-mechanic-simulator-2015.jpg

Farm Mechanic Simulator 2015 (magyar)

Légy a saját főnököd! Új hivatás vár: dolgozz egy mezőgazdasági gépekre szakosodott, valósághű szerelőüzemben! A Farm Mechanic Simulator jóvoltából betekintést nyerhetsz egy vidéki szerelőműhely mindennapjaiba. Készülj fel, mert ezek a hatalmas masinák komoly kihívásokat tartogatnak.

farm-machine-simulator-2015.jpg

Farm Expert 2016 (magyar)

A Farm Expert 2016 vidékre kalauzolja a játékost, és a hobbifarmereknek teljes irányítást ad a karosszék kényelméből. Farm menedzsment, földművelés, növénytermesztés, állattartás, illetve saját termékeid értékesítése és az új felszerelések csak pár dolog, amit ez a korszerű farmszimulátor nyújtani tud.

farm-expert-2016.jpg

Farm Expert 2017 (magyar)

A Farm Expert 2017 egy átfogó farmszimulátor, fejlett talajfizikával és realisztikus vezetési modellel. Játssz egy hatalmas, szabadon bejárható világban, javítsd meg a licencelt járműveket a műhelyedben, tenyéssz állatokat, műveld a földjeid, gondozd a gyümölcsöskerted és az üvegházadban található növényeid!

farm-expert-2017.jpg

Stronghold 3

A Stronghold-sorozat harmadik része visszakanyarodik a széria RTS-es gyökereihez, tehát ismét egy klasszikus birodalomépítő stratégia lesz, felvértezve minden modern eszközzel, például valós fizikával, egyszerűbb, mégis látványosabb várépítéssel.

stronghold-3.jpg

GTA: Vice City

A GTA-sorozat harmadik epizódjának első mellékvágánya volt a Vice City, ami a komor Liberty City-ből a címben szereplő napfényes, pálmafákkal és bikinis lányokkal teli városba invitált minket, ahol természetesen kiélvezhetjük a hatalmas szabadságot és mi lehetünk a bűn legnagyobb urai. A játék hangulata a Sebhelysarcút idézi, de vitathatatlanul az egyik legjobb GTA-rész.

gta-vice-city.jpg

Company of Heroes Anthology

Irányítsd a szövetségeseket és a tengelyhatalmakat, és vívd meg újra a második világháború legizgalmasabb csatáit a Relic Entertainment remekbeszabott Company of Heroes Anthology-ben. A stratégiai játékkollekció része az eredeti Company of Heroes, az Opposing Fronts és a Tales of Valor.

company-of-heroes-anthology.jpg

Junt Cause (teljes kiadás)

Az egyik legjobb GTA-klón, a Just Cause-sorozat első két része is helyet kap a PC Guru januári számában. A játékban az Egyesül Államok egyik legkiválóbb titkos ügynökét alakíthatjuk, akit San Esperiot Köztársaságba küldtek, ahol a feladat: megbuktatni az éppen hatalmon lévő rezsimet, mielőtt kitörik a harmadik világháborút.

just-cause-full-edition.jpg

Kane & Lynch (teljes kiadás)

Egy szocio- és egy pszichopata, tökéletes párosítás, ha egy kissé elborult akciójáték szereplőihez kasztingolunk. A programban a címszereplő úriemberekkel vállvetve merülünk el a számukra nagyon is otthonos bűn világában, egy remekbeszabott TPS keretében. Pontosabban szólva, két remekbeszabott TPS keretében, hiszen januárban a Kane & Lynch: Dead Man és a Kane & Lynch 2: Dog Days egyszerre lehet a tiéd.

kane-lynch-full-edition.jpg

Men of War: Assault Squad (Game of the Year Edition)

A főleg többjátékos mókára kihegyezett Men of War: Assault Squad című RTS-ben bejárhatjuk a második világháború szinte összes hadszínterét, miközben öt különböző nemzet egyedi egységekkel, járművekkel és képességekkel rendelkező egységeit irányítja. A PC Guruban lévő dobozban az alapjáték mellett ott lesz az MP Supply Pack Alpha, az MP Supply Pack Bravo, az MP Supply Pack Charlie, valamint a Skirmis Pack 1 és 2.

men-of-war-assault-squad-goty.jpg

The Lords of the Rings: War in the North

Az akció-RPG specialista Snowblind boszorkánykonyhájából származó The Lord of the Rings: War in the North Tolkien első Gyűrűk Ura-regényét veszi alapnak és a legendás gyűrű háborújának eseményeit meséli el betűre pontosan követve a könyvekben leírtakat, miközben a filmekből is merítenek, illetve színesítendő a történetet maguk is előállnak újdonságokkal.

the-lord-of-the-rings-war-in-the-north.jpg

Tomb Raider Ultimate Edition (a klasszikus epizódok)

Lara Croft nem volt mindig kezdő régész, paradox módon legelőször rutinos sírrablóként találkozhattunk vele, és azóta több élettörténetet is megélt. A Tomb Raider Ultimate Editionban a kilenc klasszikus epizódot találhatjátok meg az első Tomb Raidertől az Underworldig.

tomb-raider-ultimate-edition.jpg

Warhammer 40K: Dawn of War Master Collection

Egy végtelen háborúhoz egy olyan kiadás jár, ami ha nem is végtelen, de jó sok játékidőt és élményt kínál. A PC Guru januári számában a tiéd lehet eme remek RTS-kollekció minden darabja, ugyani az eredeti Dawn of War mellett ott lesz a dobozban a Soulstorm, a Dark Crusade, a Winter Assault kiegészítők is.warhammer-40-000-dawn-of-war-master-collection.jpg

Fontos tudnotok, hogy az előfizetők kiemelt termékből kapnak majd egyet véletlenszerűen! Ezen játékok a következőek:

  • Tomb Raider Ultimate Edition (a klasszikus epizódok)
  • Company of Heroes Anthology
  • Scared 3 First Edition

Ezekkel várunk tehát január 12-től, amikor is a tiétek lehet a 25 éves PC Guru első 2017-es száma. Addig is a Guru legyen veletek!