• Az Activision bemutatta a Call of Duty idei menetrendjét
  • A Call of Duty: Warzone új helyszíne december 2-án debütál

Már csupán napokra vagyunk a sorozatot a második világháború hadszíntereire visszavezénylő Call of Duty: Vanguard november 5-i megjelenésétől, az Activision pedig most megosztotta, hogy mire számíthatnak nem csak az új epizód, de a Call of Duty: Warzone játékosok is az évből még hátralévő két hónapban. 

vgd-wz-the-road-to-season-one-tout.jpeg

Az első szezon előfutárakoént a Call of Duty: Vanguard november 17-én egy ingyenes frissítés részeként megkapja a széria klasszikus Shipment pályájának felújított változatát. Eközben november 18-án a Call of Duty: Warzone-ban megkezdődik a Verdansk búcsúztatása a limitált idejű eseményeket és új játékmódot tartogató Last Days of Verdansk keretében.

December 2-án aztán elindul az első szezon, ami a Call of Duty: Vanguard esetében új pályákat, játékmódokat, fegyvereket, felszereléseket és zombis tartalmakat jelent, míg a Call of Duty: Warzone számára az új Pacific korszakok eljövetelét, és az azzal járó újdonságokat, köztük a csalásellenes Ricochet bevezetését, valamint a Caldera térképet, bár utóbbit az első 24 órában ezt csak a Vanguard játékosok érhetik majd el.