A Bethesda rengeteg információval szolgált a Dishonored 2 játékmenetével és a környezettel kapcsolatban, az E3 2016-os előadásuk keretében. Továbbá most azt is megtudtuk, hogy milyen ajándékok ütik annak a markát, aki megrendeli a Dishonored folytatásának gyűjtői kiadását.

A Dishonored 2 Premium Collector’s Edition névre hallgató, limitált gyűjtői kiadás 100 dolláros áron vásárolható meg, ami a játék mellett több tárgyat és játékbéli extrát tartalmaz. Kezdjük talán a legjobbakkal, vagyis, hogy megkapjuk a korábbi epizód főszereplőjének, Corvo Attanonak a maszkjának-, illetve Emily Kaldwin gyűrűjének a replikáit. Továbbá a szokásos fémdoboz és poszter mellett, a limitált kiadás tartalmaz egy Digital Imperial Assassin’s Pack nevet viselő játékbéli összegyűjthető karakterbónuszokat adó csomagot, amiben 500 darab in-game érme is markunkat üti, amit a feketepiacon költhetünk el felszereléseink fejlesztésére. Ha pedig ez még nem lenne elég, az eddig ajándékokat megfejelték egy Dishonored: Definitive Editionnel is, ami az eredeti Dishonored új generációs konzolokra átírt változatát, és annak összes DLC-jét magába foglalja.

Bár a gyűjtői kiadás Magyarországon történő forgalmazásáról egyelőre nem tudni semmit, az Amazonon bárki előrendelheti. Egyébként a Dishonored 2 novemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra, és PS4-re, valamint, aki bármelyik kiadást előrendeli megkapja a Dishonored: Definitive Edition digitális változatát is.

dishonored-collectors-edition.jpg