Március 11-én, azaz most vasárnap Debrecenben rengeteg érdekes és élményszámba menő programmal vár titeket a PlayIT. Újra lesz Game Show, ahol a meghívott videósoknak (főleg filmes és játékokkal kapcsolatos) kvíz kérdésekre kell válaszolni és ebbe a közönséget is bevonják, azaz felmehettek a színpadra és együtt játszhattok a videósokkal PlayIT-es nyereményekért. A Game Show házigazdái Debrecenben Pamkutyáék lesznek.

És ha már színpad, újfent lesz Cosplay Show, ahogy szebbnél szebb jelmezeket csodálhattok meg, de valószínűleg egy ismerős trónus, a Trónok harcában jelentős szerepet betöltő Vastrón is szemet fog szúrni, amit az HBO Go előfizetők akár ki is próbálhatnak (erről további részleteket a PlayIT oldalán olvashattok).

Az Asus ROG PUBG Arénában 28 gépen próbálhatjátok ki korunk egyik legnépszerűbb Battle Royale jellegű játékát, a PlayerUnknown's Battlegrounds-t, de ha esetleg a konzolok jobban fekszenek, a PUBG-be Xbox One X-en is belemerülhetsz. A mobiljátékok kedvelőinek ajánljuk a Clash Royale-t, az újdonságra vágyók pedig megjelenés előtt próbálhatják ki a Pure Farming 2018-at, hála a Magnew Games-nek.

A MasterCard kuponokkal rendelkezők extra lehetőségekhez juthatnak a rendezvényen, például egy órával hamarabb, már 9-től bemehetnek a PlayIT-re akkor is, ha Normál jegyet vásároltak, de részt vehetnek zártkörű előadáson és találkozón a videósokkal, és a gyors sorban juthatnak be egyes programokra. További részleteket erről ide kattintva olvashattok.

playit-master-chief.jpg

S ez még nem minden, hiszen a PC Guru is kint lesz egy standdal, ahol a szokásos árakon vásárolhatjátok meg a korábbi PC Guru számokat, de lehetőségetek lesz 2500 forintért gurus pólót és karkötőt is venni. Gyertek el és legyetek részesei egy felejthetetlen napnak!