Az ember nem lepődik meg azon, ha egy Bethesda által készített játék bugos, pláne, ha annak még a címe Fallout is. Emlékszem, mennyit szidtam a Fallout 3-at, hányszor hagytam abba az amúgy számomra is tetszetős programot, mert crash-elt a játék. És ezek már kiadott programok, a Fallout 76 viszont jelenleg bétateszt alatt elérhető.

Úgyhogy most egy üzenetben a Bethesda is felhívta a figyelmet arra, hogy rengeteg bug lehet még a programban. Ezek egy részéről már tudnak, dolgoznak rajtuk, de tesztidőszak lényege pont az, hogy a játékosok felfedezzék a többi, még megbúvó hibát is. Továbbá mérik a szerverek terhelhetőségét, illetve valamilyen szinten azzal kapcsolatba is képbe kerülnek, hogy mennyire érdekli az embereket egy online Fallout-játék.

Mindezek mellett kifejtették még, hogy a Fallout 76 számukra ugyanúgy sok újdonsággal és kihívással járt, mint reményeik szerint a játékosoknak fog. A már ismert technológiáikat alaposan átalakították és számos új dologgal foglalkoztak a fejlesztés során, úgyhogy kíváncsian várják, mi sül majd ki mindebből.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!