• Fallout 1st néven prémium bérletet kapott a Fallout 76
  • Így havi 15 euróért néhány extra tartalmat is megnyithatunk a játékhoz
  • Például egy végtelen alapanyag tárolására alkalmas Scrapboxot
  • Mely a jelek szerint néha egyszerűen töröl mindent, amit beletettünk

A Bethesda tegnap meglehetősen bátor lépésre szánta el magát, hiszen bemutatta és egyben piacra is dobta a Fallout 76 prémium bérletét, mely Fallout 1st néven fut. Az egy hónapra 15 euróba, egy évre pedig 120 euróba kerülő előfizetés olyan sokak által kért extrákhoz biztosít hozzáférést, mint a privát világok létrehozásának lehetősége, vagy épp a végtelen alapanyag tárolására alkalmas Scrapbox.

fallout-1st-membership-01.jpg

Ez utóbbival a jelek szerint azonban nem árt vigyázni, hiszen bugos, és hajlamos eltüntetni mindent, amit beleraktunk, amennyiben valaki más Scrapboxát is használjuk. Az egyik elkeseredett felhasználó Redditen osztotta meg a történetét, mely szerint minden alapanyagát elvesztette a bug miatt, és a hozzászólások alapján egyáltalán nem ő az egyetlen aki pórul járt, van, aki minden felszerelését is elvesztette a hibának „hála”.

További érdekesség, hogy maga a prémium bérlet is komoly felháborodást okozott a játékosok körében: van, aki a Bethesda bojkottjára szólít fel, mások arról beszélnek, hogy a Game Pass olcsóbb, és természetesen olyanok is akadnak, akik egyszerűen csak nevetnek az egész helyzet abszurditásán.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!