• A Fallout 76 startja nem sikerült túl fényesen
  • Viszont két decemberben érkező patch jelentősen megváltoztatja majd a játékot
  • Megjön például a FOV PC-re, és növelik a tárolónk kapacitását is

November közepén rajtolt a Fallout 76, azonban a játék sorsa eddig nem alakult túl fényesen. Rögtön az első nap érkezett hozzá például egy patch, ami nagyobb volt, mint maga a program, azonban ez sem tudta megoldani az összes technikai problémáját. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, a Fallout 76 a kritikusok és a játékosok szívébe se tudta belopni magát, a legtöbb platformon inkább kritikát, semmint dicséretet kapott a Bethesda alkotása.

Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők még nem mondtak le a játékról, és mindent meg is tesznek, hogy azt kijavítsák. Többek között erről szólt az Inside the Vault bejegyzés-sorozat első része, melyben a Bethesda bejelentette, hogy december folyamán két patch is érkezik a programhoz, melyek alaposan átalakítják a Fallout 76-t.

A legfontosabb változás talán az, hogy 400-ról 600-ra bővül a tárolónk kapacitása, de szintén jó hallani, hogy érkezik a 21:9-es képarány támogatása, a FOV állítása és a Push-to-Talk hangchat PC-re. Egyszerűsödik továbbá a C.A.M.P. rendszer, az új Bulldozer funkciónak hála könnyebben tudjuk majd eltakarítani a fákat, köveket és más akadályokat a helyről, ahová építkezni szeretnénk. Ezek közül a tároló kapacitását bővítő patch december 4-én érkezik, míg az extra PC-s beállításokra és a Bulldozer funkcióra december 11-ig kell várnunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!