Két videó került ki a nemrégiben megrendezett Comic Conról, amik a Rare paneljén készültek, ahol is a fejlesztők jobban megismertették a közönséggel új, 2017-ben érkező, kalózos MMOG-jüket, a Sea of Thieveset, amely már bejelentésekor felkeltette a figyelmünket egyedi világával.

Az első videó a nappal és az éjszaka váltakozó ciklusaira, az időjárásra és az ellenfélként megjelenő különböző lényekre koncentrál. Lesznek itt csontvázak, halemberek, de még szellemek is, szóval nem csak más kalózokkal gyűlik meg a bajunk. Az időjárás is okozhat meglepetéseket, és persze a napszakok is számítani fognak – elvégre, ki látott már nappal kísértetet?

A második, majdnem egyórás videó a teljes panelt tartalmazza, ebben rengeteg információ hangzik el a Sea of Thievesről, de természetesen magába a játékba is bele-belekukkanthatunk. Találhatunk gameplay-jeleneteket, koncepciórajzokat, megismerkedhetünk a szereplőkkel, megnézhetünk 3D-s modelleket, helyszíneket, és így tovább. Akit egy kicsit is érdekel a játék, annak mindenképpen érdemes ezt a videót átfutnia.