• A pletyka szerint a következő Far Cry a vadnyugaton játszódik
  • Amihez Jeff Guillot forgat élőszereplős reklámfilmet
  • Még semmi sincs megerősítve

Sokfelé járhattunk már a Far Cry sorozatban. Mutáns szörnyek vagy kalózok lakta szigeten, Afrika kietlen tájain, a Himalája csúcsain, a ’80-as évek akciófilmjeit megidéző, sárkányokkal és kiborgokkal teli vidéken, de még a kőkorba is eljuthattunk. A legújabb pletykák szerint pedig az ötös sorszámú Far Cry-ban a vadnyugatra látogatunk el.

A Great Falls Tribune hozta a hírt, amely szerint a montanai prérin egy templom mellett egy stáb Jeff Guillot producer vezetésével valamilyen játékhoz forgat élőszereplős kisfilmet, és eme játékprogram szeptemberben jelenik meg. Guillot azt is elárulta, hogy ez a program egy globálisan is ismert franchise folytatása.

Jeff Guillotról amúgy érdemes tudni, hogy többször dolgozott már a Ubisoftnak, részt vett a Driver, Red Steel 2 és Rabbids reklámkampányában is, így egyesek úgy gondolják, hogy ez a munkája szintén a Ubisofthoz kötődik. Emellett 2015-ben a francia kiadó közzétett egy kérdőívet a jövőbeni Far Cry lehetséges helyszíneivel, és ott is szerepelt a spagettiwestern stílusú, a 19. századi Amerikában játszódó játék.

Úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy a Far Cryban felcsatolhatjuk a Coltot, magunkra teríthetjük a ponchót, fejünkbe húzhatjuk a kalapot, hogy aztán sodorjunk magunknak egy cigit és ellovagoljunk a naplementébe. Persze csak miután lelőttük a gazokat.

clint-eastwood-western.jpg