• 2018 végén jelenik meg a Faming Simulator 19
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik
  • A játék új motort kap
  • Alaposan ki is bővítik a lehetőségeinket

A Farming Simulator sorozat rajongói örülhetnek, mert megtörtént a várt bejelentés: idén év végén jön a Farming Simulator 19, ráadásul teljesen újradolgozott grafikai motorral. Vagyis szebb grafika várja a digitális földművelőket PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Farming Simulator 19 már az induláskor három különböző, teljesen nyílt világot tartalmaz majd, ahol fejlesztheted és bővítheted a gazdaságodat egyedül, vagy a barátaiddal együtt. Két vadonatúj környezet részleteire is hamarosan fény derül, valamint a nemrég megjelent dél-amerikai táj is teljes átdolgozást kap, hogy kihasználja az új grafikus motor lehetőségeit. 

A Farming Simulator 19 a legnagyobb lépést teszi meg a sorozat indulása óta, és a grafika mellett a játék szinte minden területén hatalmasat fejlődik. A benne levő tartalom is sokkal gazdagabb lesz, mint valaha.  Az új, nagy márkák megjelenésével a Farming Simulator 19 garázsa hatalmasra duzzad. A játék ezen kívül bemutat még új gazdálkodási aktivitásokat, új állatokat, mint például a lovak; új játékmechanikai elemeket, és új termeszthető növényeket is – ezekről részletesebb bemutatót is kapunk majd az elkövetkezendő időszakban.