A Warner Bros. Discovery ma bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max hamarosan, pontosabban május 21-én indul több európai országban, köztük Magyarországon is. A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen. Ezzel a Max világszerte 65 országban lesz elérhető azt követően, hogy 2023 májusában már elindult az Egyesült Államokban, majd ez év elején Latin-Amerikában és a Karib-térségben.

maxannouncementwav65fc5f1435b42.png

A Max többféle csomagban is elérhető, emellett egy Sport kiegészítő-csomagot is kínál, amely mindegyik alapcsomaghoz hozzáadható. Az árazás pontos részleteiről a következő hetekben adnak hírt, a díjak pedig országonként eltérők lesznek. A csomagok jelenleg így néznek ki:

Standard csomag:

  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetnek tartalmat. 
  • A tartalom Full HD felbontásban lesz elérhető. 
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 30 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.
  • Párizs 2024 a csomag része

Prémium csomag:

  • A legjobb fogyasztói élményt nyújtja.
  • A felhasználók egyszerre 4 eszközön streamelhetnek tartalmat. 
  • A tartalom elérhető lesz Full HD vagy 4K felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.
  • Párizs 2024 a csomag része

Sport kiegészítőcsomag:

  • A Sport kiegészítőcsomag hozzáférést biztosít a legfontosabb sportesemények közvetítéseihez, beleértve a Grand Slam-tenisztornákat, a kerékpáros Grand Tours-okat, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt, az Eurosport 1 és Eurosport 2 lineáris csatornát és számos további tartalmat.
  • A helyi műsortáblázatokból lehet tájékozódni az országokban elérhető tartalmakról.
  • A Sport kiegészítőcsomag bármelyik alapcsomaghoz megvásárolható.
  • A felhasználók egyszerre 2 eszközön streamelhetik a sporttartalmakat (az alapcsomagjukban elérhető streamekből).

A Max európai bevezetésének kiemelkedő eseménye a Sárkányok háza második évadának június 17-i európai premierje. A Max, amely az élő sporteseményeket nem számítva is több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, új streaming-élményt jelent majd Európában. Idén nyáron, abban a 25 országban, ahol a Max elérhető lesz, egyedül ezen a platformon látható majd a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden egyes pillanata. Az előfizetők a minőségi szórakoztatás hatalmas tárházához férhetnek majd hozzá a Warner Bros. filmjein keresztül, melyek közt megtalálható a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság vagy a Wonka; a Sony Pictures kínálatából a Pókember és A védelmező-filmek, illetve a Gran Turismo; a Universal stúdiótól a Feledés, a Lady Bird és a Mamma Mia!-filmek; az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A Szimpatizáns és a hamarosan érkező The Franchise című új vígjátéksorozat is.