GURU Extra ***A hírek popupjaNoha a The Guild hamarosan megkezdi az ötödik évadát, a sorozat készítőjének és főszereplőnőjének, Felicia Daynek mégis volt ideje egy újabb sorozat elkészítésére, melynek alapjául a BioWare többszörösen díjnyertes Dragon Age-sorozatát választotta.

„Mindenemet beleadtam ebbe, hogy a játékosok büszkék lehessenek. Websorozat lévén persze rengeteg akadály áll előttünk, de ezeket a stáb egyik tagja sem tartotta annak; mindnyájan kihívásnak vettük.”

A sorozat címe Dragon Age: Redemption lesz, mely hat részen keresztül foglalkozik Tallisszal (Felicia Day), az elf bérgyilkossal, akire az a feladat hárul, hogy csapatot toborozva elfogjon egy mágust, aki Ferelden környékén okoz jelentős gondokat.

„Tallis egy keményfejű, piszkosan harcoló, nagyon szarkasztikus karakter. Az volt a célom, hogy egy modern figurát hozzak egy fantasy világba.”

A sorozat forgatására Los Angeles közelében került sor még januárban Peter Winther (producer -- korábbi munkái: Godzilla, The Patriot) és John Bartley (operatőr -- korábbi munkái: Wrong Turn, Lost) felügyelete mellett, akik csak úgy, mint Day és a BioWare nagyon bíznak a sorozat sikerében, mely még az idei évben meg fog jelenni.