A hét leginkább vicces esete az volt, mikor a PC-s Black Ops II sorozatgyártása során a kettes számú lemezre valamilyen oknál fogva a Mass Effect 2 került fel, ráadásul az EA marketingesei nagyon jó érzékkel kihasználták az alkalmat, s odapiszkálva a nagy riválisnak, 50 pórul járt játékosoknak ingyen odaadták a Mass Effect Trilogyt, melyben nemcsak az ME2, hanem az sorozat összes darabja és néhány DLC is megtalálható.

Nem szabad azonban elsiklanunk azon tény felett, hogy nemcsak az Activision termékének startját zavarta meg a sokszorosító cég ügyetlenkedése, hiszen a Lego Lord of the Rings is hibásan került a boltok polcaira -- bár itt nem olyan nagy a hiba. Az történt, hogy a szállítmány egy része hibásan lett felcímkézve, s a lemezre a „demóverzió” felirat került, de maga a korong a teljes játékot tartalmazza.

A hiba csak az Észak-Amerikába küldött Xbox 360-as változatot érinti, ezen belül pedig azokat a szállítmányokat, melyeket a Walmart, a Target és a Toys ‘R’ Us áruházak kaptak meg. A Warner Bros. már elrendelte a javított példányok sorozatgyártását.

Félrecímkézett Lego Lord of the Rings lemez