• Több gólörömöt is kivett az EA Sports a FIFA 21-ből
  • A rögzített helyzetek elvégzésére is kevesebb idő lesz

Az online játékok esetében mindig kritikus pont az, hogy a fejlesztők mennyire képesek kiszűrni a toxikus viselkedést, hiszen nehéz visszaszorítani a cukkolást és trollkodást anélkül, hogy ne legyenek túlságosan korlátozva a játékosok. Az EA Sports mindenesetre a FIFA 21 esetében változtat néhány dolgon: kikerül többek között néhány gólöröm is.

Az egyik távozó ünneplés a Shush, ami nyilván a legidegesítőbb gólöröm volt mind közül a csitítós mozdulattal, a másik pedig az az A-OK, amely Dele Alli nevével fonódott össze.

Nemcsak a gólörömök változnak, hanem a rögzített szituációk is, ezek elvégzésére ugyanis kevesebb idő lesz mostantól, hogy kevésbé lehessen időt húzni. A kezdőrúgásokra 10, a bedobásokra 12, a kirúgásokra, szögletekre és büntetőkre 15, a szabadrúgások elvégzésére pedig 20 másodperc fog már csak rendelkezésre állni az új részben. Emellett a játék automatikusan ki fog hagyni bizonyos animációkat az online meccsek során, amikor a labda kikerül a játékból.

A FIFA 21 október 6-án érkezik, első körben PC, PS4 és Xbox One platformokra, a napokban pedig az első játékmenet videót is bemutatták, melyet itt nézhettek meg.