Szerencsére nem élőszereplős filmet kap a 2011-ben megjelent játék, hiszen az nem is illene a műfajához, helyette egy egész estét animációs mozi készül belőle. Az előkészületek már két éve elkezdődtek, a pénzt pedig egy kínai befektető, az Ultron Event Horizon biztosítja azon japán stúdiók számára, amelyek dolgoznak a művön.

"Elsőrangú stúdiók, igazi nagyágyúk készítik ezt az alkotást. Semmilyen kontrollt nem fogok alkalmazni, de arra lehetőségem van, hogy a helyes irányba tereljem a projektet." -- jelentette ki Kan Gao, aki már aktívan dolgozik következő, ugyanakkor eddig nem bejelentett játékán.

A film költségvetése igen magas, meghaladja a 2016-os Your Name című alkotásét, ami a legjobban jövedelmező animációs film lett a maga 357 milliós bevételével. Kan Gao azonban tudja, hogy a nagy pénz nem jelent feltétlenül magas minőséget, de segít ahhoz hozzájárulni. A film egyelőre nem kapott még megközelítő premierdátumot sem, de a produkció eddigi idejéből számítva lehetséges, hogy jövőre bemutatásra kerül a To the Moon. Ti mit várnátok el az adaptációtól?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!