Film lesz a Mass EffectbőlA The Cut Scene.com oldal adta hírül, hogy Avi Arad szerezte meg a Mass Effect megfilmesítésének jogait, de tegyük hozzá, hogy a hír nem száz százalékig biztos, mert sem az EA, sem Arad nem volt hajlandó kommentálni a híresztelést. Akkor honnan tudunk az egész vásárlásról, kérdezhetik kedves olvasóink. A hírt számos jól értesült forrás tette közkincsé, ezért is mondtam, hogy kezeljük ezt még pletykaként, hiszen tudjuk, mennyire megbízhatóak ezek a források.

Avi Arad neve a lelkes mozilátogatóknak ismerős lehet, mert az eddigi összes X-Men, Pókember, és Fantasztikus Négyes filmeket, az Eric Bana-féle Hulk mozit, a Szellemlovast, és még rengeteg készülő és elkészült Marvel képregényen alapuló film munkálataiban vett és vesz részt jelenleg is, mindnél produceri munkakörben. Mondhatjuk, hogy jó kezekben van a film, hiszen a X-Men sorozat és a Vasember is jó volt, de arról inkább ne beszéljük, hogy milyen lett a Daredevil vagy az Elektra-filmek -- lehet, hogy a produceren kívül álló okok miatt lettek ezek olyanok, amilyenek.

Visszatérve az eredeti témához, ha igaz is a hír, akkor most Arad minden bizonnyal a film rendezőjét, íróját, forgatási helyszíneit és legfőképpen a szereplőit keresi, de ha ezek már meg is volnának, ne számítsunk egy 2011 előtti megjelenésre.

Amint megérkezik a hír megerősítése vagy cáfolata, rögtön jelezzük azt.