• Novemberben jön az Endwalker kiegészítő
  • Ez lezárja Hydaelyn és Zodiark sztorivonalat
  • Rengeteg újítást hoz a játék

A Final Fantasy 14 producere, Josida Naoki még februárban árulta el, hogy az Endwalker című kiegészítő lényegében lezárja a játék jelenlegi történetívét, aggodalomra azonban semmi ok: a befejezés egyben több új sztorinak is megágyaz majd, a Square Enix ugyanis továbbra is hosszútávon tervez az MMORPG-vel.

Most pedig az is kiderült a Final Fantasy XIV Digital Fan Festival 2021 keretében, hogy az Endwalker november 23-án jelenik meg PC-re, PS5-re és PS4-re, de azok, akik előrendelik, már november 19-én belevethetik magukat az új kalandokba.

Az előrendelők ráadásul kapnak néhány in-game bónuszt is, egész pontosan egy Menphina fülbevalót és egy Wind-up Palom Miniont. Az Endwalker a Standard Edition mellett kap egy Collector’s Editiont is. Ennek digitális változatában egy Arion Mount, egy Wind-up Porom Minion és egy Death Scythe: Reaper Weapon lapul, míg a fizikai változat ezek mellé kapott egy gyűjtői dobozt, egy Warrior of Light szobrot, egy Loporrit mini plüst, Azem kitűzőt és 10 darab művészeti képet.

Az Endwalkerben elutazhatunk többek között Thavnairbe, valamint a Holdra is, érkezik egy új Job, a felső szinthatár 80-ról 90-re emelkedik, de kapunk egy új törzset, új ellenfeleket, új dungeonöket és kismillió egyéb új tartalmat is.