• Ősszel érkezik a Final Fantasy 14 Online új kiegészítője, az Endwalker
  • Hamarosan PS5-re is megjelenik az MMORPG

A Square Enix elérkezettnek látta az időt arra, hogy lerántsa a leplet a Final Fantasy 14 Online soron következő, negyedik nagy expanziójáról, mely az Endwalker címet viseli és idén ősszel fog megjelenni.

final-fantasy-14-bemutatkozott-a-legujabb-kiegeszito-es-a-ps5-verzio.jpg

Az új kiegészítő a Hydaelyn és Zodiark sztorivonal végét jelenti, ugyanakkor egy új kezdet is lesz egyben, hiszen új kalandok és történetszálak számára fog megágyazni.

Az Endwalkerben elutazhatunk többek között Thavnairbe, valamint a Holdra is, érkezik egy új Job (köztük a lenti videóban is látható Sage), a felső szinthatár 80-ról 90-re emelkedik, de kapunk egy új törzset, új ellenfeleket, új dungeonöket és kismillió egyéb új tartalmat is, melyekről a május közepén esedékes Final Fantasy XIV Digital Fan Festival keretein belül tudhatunk majd meg többet.

Ez még nem minden, a Square Enix ugyanis bejelentette, hogy érkezik a PS5-verzió is, amely alaposan felturbózza a PS4-es változatot, jobb képfrissítéssel, 4K felbontással, gyorsabb töltésekkel és egyéb finomításokkal, melyekről lent egy videót is megtekinthettek. A nyílt bétateszt április 13-án indul, a végleges verzió megjelenési dátuma viszont egyelőre még nem ismert.