• A jelek szerint egy évig lesz exkluzív a Final Fantasy 7 Remake
  • A Square Enix ennek ellenkezőjét állítja

Korábban már felröppentek pletykák arról, hogy a Final Fantasy 7 nem csak és kizárólag a Sony konzoljára jelenhet meg. Ezt a híresztelést aztán a Square Enix hamar lelőtte, a terjesztője pedig sűrű elnézéseket kért a vétett hibáért. Most azonban újra szárnyrakaptak a találgatások, méghozzá a hivatalos sajtóközlemény szövegezése miatt.

Az említett szövegben pedig szó szerint az áll, hogy “először a Playstation 4-en debütál” majd - ez pedig ugye azt sejteti, hogy később más platformon is megjelenhet. Az pedig már csak olaj a tűzre, hogy a Square Enix a Rise of the Tomb Raider kapcsán is eljátszotta ugyanezt - ott ugye Xbox One exkluzívnak indult a játék, de csak eljutott más platformokra is.

A Final Fantasy XV PC-n elért sikereinek ismeretében a Square Enixtől botor dolog lenne kihagyni a lehetőséget arra, hogy a sorozat ikonikus fejezetét a lehető legszélesebb körben igyekezzen eladni. Akárhogy is alakuljon a dolog, mindez egyelőre csak pletyka és találgatás, biztosat csak akkor mondhatunk ha hivatalos oldalról is megerősítik.